Dne 8. 6. 2017 proběhla schůzka s rodiči budoucích prvňáků. Na schůzce si rodiče odsouhlasili, že se vybere částka 400 Kč, ze které se dětem zakoupí pracovní sešity a jiné potřebné pomůcky. Bohužel na schůzce nebyli všichni, proto bych tyto rodiče ráda vyzvala k tomu, aby se zastavili do školy tuto částku zaplatit, dříve totiž nebude možné pracovní sešity objednat. Můžete chodit osobně, nebo za sebe někoho poslat, a to denně od 7. 30 - 14. 30 za paní učitelkou Řimákovou, popřípadě Čížovou.

Zde máte přiloženy informace, co budou děti potřebovat v 1. třídě:

POUZDRO/stačí 1 patro/: strouhátko, tužky – číslo 1, 2 - po dvou kusech, bílou gumu, pastelky, pravítko, „kulaté“ nůžky, větší tuhé lepidlo v plastovém obalu, pero /TORNADO/ a zmizík.

SLOŽKY: na sešity/postačí velikost A4/, na číslice.

DO VV: pracovní oblečení /zástěrka nebo starší košile/, hadřík, noviny na podložení nebo igelitový ubrus, kelímek na vodu, štětce – dva ploché a dva kulaté, zelený box IKEA na tyto výtvarné potřeby.                                                             

DO TV: cvičky, tenisky, teplákovou soupravu, kraťasy a tričko, látkový pytlík na tyto věci (zakoupí paní učitelka všem dětem) – vše podepsané.

Dále: látkový ubrousek pod svačinu (nemusíte), obal na svačinu (boxík), láhev na pití, ručník s poutkem, přezůvky v pytlíku na pověšení do šatny – vše podepsané. Obaly na sešity a učebnice (počkejte ale, až si děti domů přinesou sešity, abyste věděli, jaké velikosti koupit), polštářek – na koberec, plastelínu, voskovky, fixy, deníček, vodové barvy, temperové barvy, mazací tabulka velikosti A4 (z jedné strany linky, z druhé prázdná) + mazací fix

VŠE MUSÍ BÝT PODEPSANÉ ČI JINAK OZNAČENÉ!

Škola věnovala dětem finanční příspěvek cca 214 Kč na slabikář a pracovní sešity do JČ. Od rodičů vybíráme 400 korun na níže uvedené věci.

Z vybraných peněz se zakoupí:

pracovní sešity do M – 198 korun, prvouka – 52 korun, písanky (5 dílů) - 57 korun, číslice – 20 korun (cca 327 korun celkem), ceny jsou pouze orientační. Za zbytek se zakoupí žákovská knížka, výkresy, barevné papíry. Určitě počítejte s tím, že od Vás může v září paní učitelka ještě vybírat peníze na jiné potřeby. Určitě Vás bude informovat a vše Vám přesně vyúčtuje.                                                                                                                                                

V září se děti mohou přihlásit do družiny, ke stravování a do různých školních kroužků. Do hudebního oboru ZUŠ Háj ve Slezsku, která působí i v naší škole, se přijímají přihlášky už nyní!

Sejdeme se v září, děti přijdou do školy s aktovkami a přezůvkami. (Zvažte přinesení sladkostí do školy. Děti si je většinou v kornoutech přinesou a opět odnesou domů.)

Předpokládáme, že první den děti doprovodíte a zdržíte se asi do 10 hodin. Pro upřesnění informací sledujte novinky na stránkách naší školy.

 

PŘEJEME VÁM I VAŠIM DĚTEM KRÁSNÉ ZBÝVAJÍCÍ DNY V MATEŘSKÉ ŠKOLE A HEZKÉ PRÁZDNINY!